The best food in GERIK PERAK 12 tempat makanan sedap!

Salam silaturrahim. Jikalau pembaca mahu mencari pembacaan tentang The best food in GERIK PERAK 12 tempat makanan menarik semua sedap2 je tengok ?

Kalau ya, maka kamu semua tengah berada di blog travel yang tepat!

Hari ini, pihak editor akan membawa kamu ke satu tempat yang mengkagumkan ini.

The best food in GERIK PERAK 12 tempat makanan menarik ❤️ semua sedap2 je tengok😩 😊 orang cakap belum cuba belum taw. So siapa2 yg xtaw nk makan kat mana boleh pergi dekat smua tempat ni👌💖 ☺️✌

1.kedai sup area perah

2. Laksa bersarang kakcah kerunai

3. Kedai harun ulu kenderong

4. Resthouse gerik

5. Coolblog gerik

6. Bordeatea gerik

7. Kedai hujung dunia pakya kampung gerik

8. Air jagung RPA gerik

9. Teh ais buih stesen bas gerik

10. Kedai kakmah

11. Nasi lemak stesen bas gerik

12. Hentian perah gerik




Anda dah Pernah Sampai ke GERIK PERAK?

Laluan gerik Perak ini bukan lagi laluan asing untuk mereka yang selalu travel dari pantai timur. Namun pasti tak ramai yang tahu tentang adanya senarai 12 tempat makan sedap yang wajib kita singgah dan rasa yang pasti memberikan kenangan indah buat kita.

Jadi, kalau anda penggemar makanan-makanan sedap atau food hunter, apa kata kita buat 1 trip food hunting bersama-sama ke Gerik Perak ini dan terjah ke semua 12 kedai makan ini. Baru kita boleh sembang sedap ke tak sedap kedai-kedai ini, betul tak?