Suka Travel? Apply BigPay Card Ini

Selamat pagi semua. Jikalau anda semua sedang mencari bahan bacaan tentang Mana yang kaki shopping dan travel tu rugi tak apply card ni!!!?

Kalau ya, maka kamu semua tengah berada di artikel yang betul!

Hari ini, kami semua akan membawa kamu semua ke satu kawasan yang memukau ini.

BIGPAY DEBIT CARD

Siapa nak jimatkan duit time beli tiket flight Air Asia, boleh beli pakai kad Big Pay ni. Selama ni kita rugi kalau beli pakai kad debit/kredit. Tiket dah murah, tapi last sekali kena caj RM16 sampai RM144 kat processing fee kan?

Pakai kad ni, Air Asia TAK CAJ PROCESSING FEE. Cuma bayar harga tiket.

Paling best, duit kita kat dalam tu boleh buat shopping Lazada, Shoppe, isi minyak kereta, beli barang kat Tesco, Giant apa semua. < termasuk semua kedai yang ada logo mastercard> Takde expiry date, dan boleh dapat Big Point lagi. Top up je dapat point, beli barang/tiket dapat point lagi, sape nak bagi mcm tu?

Utk big point AA:
1. Every reload of RM 50= 1 big point
2. Every transaction of RM 20= 1 big point
3. Shopping overseas setiap RM 1 dapat 2 point.

Banyak points = tiket murah ūüėĀ

Sekarang lagi best, kalau sape daftar, AA bagi free RM10 dengan syarat kena masuk promo code: MDVEW2N10U

Penting untuk traveler, Exchange rate di luar negara bergantung rate semasa, so sangat berbaloi untuk shopping! Boleh la borong2 banana uyu di lotte & skincare di myeondong ūüėČ

Pengeluaran di atm luar negara caj RM10 sahaja! Jimat kan?? & tidak perlu call bank untuk activate pengeluaran antarabangsa

MACAMANA NAK BUAT KAD NI?Oooo senang je, tak sampai 5 minit pun, tekan link kat bawah tu…

STEP 1
Mula-mula install apps *BIGPAY* kat dalam Play Store atau App Store

STEP 2
Lepas tu apply kad BigPay ni guna handfon kita je

STEP 3
Masukkan kod ni MDVEW2N10U untuk claim *RM10 PERCUMA* dari Air Asia. Tak ambik ni rugi la, siapa nak bagi duit free?

STEP 4
Dah selesai semua, top up RM20 untuk aktifkan kad. Top up ni boleh guna kad kredit or online banking. Dah settle.
*Once activate, dalam account ada RM10(referral code)+RM20 =RM30

STEP 5
Kad tu dia akan pos ke alamat kita, dlm 5 – 7 hari bekerja dah sampai, tak payah bayar apa-apa utk pos. Tunggu je kad sampai kat rumah sambil goyang kaki.

Tak perlu pergi bank, atau pergi mana-mana kaunter untuk nak buat kad ni. Mudah sangat.

My referral code:
MDVEW2N10U

http://bigpay.link/referrals

This is going to be big ūüĒ•

Kredit : cutibajet.co


Jangan lupa apply ya. Bagus kad ini.