Nasi Lemak Tepi Jalan 1996 Tempat Makan Menarik di Kuala Lumpur

Nasi Lemak Tepi Jalan 1996 Assalamualaikum. Nasi lemak merupakan makanan kegemaran masyarakat di Malaysia. Biasanya nasi lemak di makan dengan ayam goreng atau sambal ikan bilis. Terdapat sebuah kedai di Kuala Lumpur menawarkan nasi lemak di makan dengan ketam dan juga lobster. Restoran Nasi Lemak Tepi Jalan 1996 ini merupakan tempat makan menarik di Kuala Lumpur. 

Jika anda teringin makan nasi lemak dengan ketam atau lobster ini boleh datang ke restoran ini. Anda pasti berpuas hati dengan rasa nasi lemak disini. Walaupun di makan dengan ketam atau lobster tetapi keaslian rasa nasi lemak itu masih ada. Nasi lemak yang sedap di makan dengan seafood yang pasti membuatkan anda akan datang untuk kedua kali.

Lobster dan ketam dimasak dengan sos keju. Pasti akan membuka selera anda. Harga juga sangat berpatutan. Pengunjung yang datang ke restoran ini sangat berpuas hati dengan rasa nasi lemak disini.

Jadi jangan lupa untuk mencuba sendiri nasi lemak luar biasa ini. Anda pasti mengemarinya. Admin kongsikan Peta Tempat Menarik ini. Semoga bermanfaat.

NASI LEMAK LOBSTER SANGAT SEDAP DI NASI LEMAK TEPI JALAN 1996

Mari kita lihat butiran kawasan ini dahulu.

  • Alamat : D1- 7, 28-G, Jalan Dutamas 1, Balakong, 43200 Cheras 9 Miles, Selangor, Malaysia.
  • Nombor Telefon : +60 3-9082 0680
  • Waktu Operasi : 11:00 a.m – 1:00 a.m
  • Facebook : NLTJ 1996
  • Peta Lokasi : 

Dapatkan Info Menarik di Nasi Lemak Tepi Jalan 1996

Menu Utama

  • Nasi Lemak Lobster
  • Nasi Lemak Ketam

Harga Menu

  • Nasi Lemak Lobster RM 20.00
  • Nasi Lemak Ketam RM 25.00

Jom Lihat Menu di Nasi Lemak Tepi Jalan 1996

Jom Lihat Review Pengunjung di Nasi Lemak Tepi Jalan 1996

Spicy sambal with a very savoury rice. Nasi berlemak betul! Hamizan Aziz.

The nasi lemak was so yummy! bel bel.

Good taste nasi lemak. Price tepi jalan juga. dennis au.

Overall : very good, Taste : Delicious. Zaki Nawawi.

Authentic Malaysian styled nasi lemak. Just that the spice-fried chicken is bit greasy. Rest are all fine. Tiiennah Tea.

Penutup & Special Thanks

Alhamdulillah, terima kasih diucapkan kepada www.jelajahmaya.com dan eatdrinkkl.blogspot.my kerana berkongsi maklumat dan gambar menarik. Maklumat yang dikongsikan sangat berguna dan membantu admin.

Sekiranya anda mempunyai pengalaman di Nasi Lemak Tepi Jalan 1996 , silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dan review dengan pengunjung lain. Semoga setiap penulisan anda dibalas dengan pahala InsyaAllah.

Jangan lupa tulis review anda bagi yang pernah sampai ke Nasi Lemak Tepi Jalan 1996 .

REVIEW OVERVIEW
Pengalaman
Harga
Previous articlePantai Batu Buruk Tempat Tumpuan Pelancong di Terengganu
Next articleRestoran Sambal Hijau Tempat Makan Menarik di Kuala Lumpur
nasi-lemak-tepi-jalan-1996-tempat-makan-menarik-di-kuala-lumpurSatu pengalaman yang menakjubkan jika anda dapat berkunjung kesini. Ianya satu tempat yang sangat menarik dan sesuai untuk anda sekeluarga. Apa yang penting, anda perlu tahu bahawa pengalaman, ketenangan dan kepuasan hati adalah jauh melampaui dari wang ringgit. Jadi jangan terlalu berkira untuk "hadiahkan" diri anda dan keluarga anda dengan percutian!