Nak join team BIG PAY and AIR ASIA? Ikut sahaja Langkah Mudah Ini!

Salam kerahmatan. Adakah anda semua nak mencari info tentang cara join team BIG PAY and AIR ASIA? Jika benar, maka kamu sedang berada di blog travel yang tepat!

Pada kali ini, pihak editor akan membawa kamu membaca satu info yang mengkagumkan ini.

X rugi pn join..siap dpt bonus topup rm 10 lg dr Air Asia utk 1st daftar..
.
ūüí≥ POINT ūüí≥
1. Every reload of RM 50= 1 big point
2. Every transaction of RM 20= 1 big point
3. Shopping overseas setiap RM 1 dapat 2 point.

Banyak points = tiket flight free ūüėĀ
.
STEP 1
Mula-mula install apps *BIGPAY* kat dalam Play Store atau App Store
.
STEP 2
Lepas tu apply kad BigPay ni guna handfon kita je
.
STEP 3
Masukkan kod ni ‚ě° 1UEB2LZSRL untuk claim *RM10 PERCUMA* dari Air Asia. Tak ambik ni rugi la, siapa nak bagi duit free?
.
STEP 4
Dah selesai semua, top up RM20 untuk aktifkan kad. Top up ni boleh guna kad kredit or online banking. Dah settle.
*Once activate, dalam account ada RM10(referral code)+RM20 =RM30
.
STEP 5
Kad tu dia akan pos ke alamat kita, dlm 5 – 7 hari bekerja dah sampai, tak payah bayar apa-apa utk pos. Tunggu je kad sampai kat rumah sambil goyang kaki.
.
Tak perlu pergi bank, atau pergi mana-mana kaunter untuk nak buat kad ni. Mudah sangat.

http://bigpay.link/referrals
.
This is going to be big ūüĒ•
.
#bigpay
#bigpaymastercard
#mastercard
#airasia



Anda dah Pernah Sampai ke Sini?

Jikalau anda ada pengalaman manis di sini dan mahu kongsikan kepada kami, silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi review dengan pelawat lain. Semoga setiap perkongsian anda dibalas dengan pahala InsyaAllah