Mee Kolok Pak Amit Tempat Makan Sedap di Sarawak

Mee Kolok Pak Amit Tempat Makan Sedap di Sarawak

Assalamualaikum. Apabila sampai di Kuching Sarawak menu yang wajib dicuba ialah mee kolok. Anda perlu mencuba makanan popular di Sarawak ini. Terdapat banyak restaurant yang menjual mee kolok ini. Antara yang popular ialah Mee Kolok Pak Amit. Ianya merupakan tempat makan sedap di Sarawak.

Rasa Mee Koloknya agak pekat dan sedap. Harganya pula murah dan berbaloi untuk makan. Di sini mee kolok akan habis awal. Oleh yang demikian, anda perlu datang awal supaya tidak kecewa.

Mee Kolok Pak Amit yang popular iaitu mee kolok udang. Udang yang bersaiz sederhana dengan sedikit sayuran sudah pasti akan membuka selera anda. Sambal kicap dan sup disini sagat sedap sehingga membangkitkan lagi selera anda.

Jadi jangan lepaskan peluang untuk rasai sendiri mee kolok. Sudah pasti anda akan berpuas hati dan ingin mencuba lagi. Admin kongsikan Peta Tempat Menarik ini. Semoga bermanfaat.

WOW! MEE KOLOK PAK AMIT DI SARAWAK SANGAT SEDAP

Mari kita lihat butiran kawasan ini dahulu.

  • Alamat :Taman Hussein, 93050 Kuching, Sarawak.
  • Facebook : Nama Facebook (sila buat mcm ini)
  • Peta Lokasi : 

Dapatkan Info Menarik di Mee Kolok Pak Amit

Menu

Makanan utama disini sudah pasti mee kolok. Makanan lain yang di jual seperti mee jawa, mee sup da banyak lagi.

Harga dan Kos Terlibat

  • Mee Kolok : RM 4.00
  • Mee Jawa: RM 3.50

Jom Saksikan Menu di Mee Kolok Pak Amit

Jom Lihat Review Pengunjung di Mee Kolok Pak Amit

Sarawak local delicacy, a must try, when you visit Sarawak. Do not be misled by its appearance. Judge the food not the ambience. Warisan Alang

Omg the taste of the Kolok Mee is different than others. You guys should try it. atirah epit.

Mee kolok delicious. fentagirose K.

I was a.little skeptical at first , but the smell and taste is amazing. Must try at least once. The best way to know a culture is to try their food the authentic way, not at any fancy 5-star hotel setting. Fara Ghazali.

Penutup & Special Thanks

Alhamdulillah, terima kasih kepada www.wanista.com dan www.mnmplus.com kerana berkongsi maklumat dan gambar yang sangat menarik. Datang cuba sendiri mee kolok di Kedai Pak Amit.

Sekiranya anda mempunyai pengalaman di Mee Kolok Pak Amit , silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dan review dengan pengunjung lain. Semoga setiap penulisan anda dibalas dengan pahala InsyaAllah.

Jangan lupa tulis review anda bagi yang pernah sampai ke Mee Kolok Pak Amit .

REVIEW OVERVIEW
Lokasi
Pengalaman
Harga
Previous articleMira Cake House Tempat Mencari Kek Lapis Sarawak Terkenal
Next articleGambar Pemandangan Yang Tenang Yang Hipster Dan Patut Kita Semua Terjah
mee-kolok-pak-amit-tempat-makan-sedap-di-sarawakSatu pengalaman yang menakjubkan jika anda dapat berkunjung kesini. Ianya satu tempat yang sangat menarik dan sesuai untuk anda sekeluarga. Apa yang penting, anda perlu tahu bahawa pengalaman, ketenangan dan kepuasan hati adalah jauh melampaui dari wang ringgit. Jadi jangan terlalu berkira untuk "hadiahkan" diri anda dan keluarga anda dengan percutian!