Malibest Resort Tempat Penginapan Menarik di Langkawi

Malibest Resort Tempat Penginapan Menarik di Langkawi

Assalamualaikum. Apabila anda sampai di Langkawi sudah pasti anda perlu bermalam di sana. Terdapat banyak tempat penginapan yang menarik di sekitar Langkawi. Ramai yang akan cari tempat peginapan sekitar Pantai Cenang kerana ingin berhadapan dengan pantai. Salah satu resort yang menyajikan pemandangan pantai ialah Malibest Resort. Ianya meruupakan tempat penginapan menarik di Langkawi. 

Unit yang banyak dan juga lokasinya yang terletak berdekatan pantai serta berdekatan kedai, menjadikan resort ini selalu mendapat perhatian. Antara yang unik di resort ini adalah terdapatnya unit “Treetop”, iaitu unit mengadap laut yang terletak pada aras ketinggian pokok.

Bilik yang selesa dan menjanjikan kepuasan kepada sesiapa sahaja yang menginap di sini. Bagi yang sedang honeymoon sangat sesuai bermalam di sini. Sudah pasti suasana romantik dengan pemandangan pantai dan angin pantai yang nyaman membuatkan percutian anda menjadi lebih bermakna.

Sekiranya datang bercuti ke Langkawi jadikan resort ini sebagai pilihan anda. Anda perlu tempah awal kerana bilik di sini cepat penuh. Jangan sampai anda kecewa. Admin kongsikan Peta Tempat Menarik ini. Semoga bermanfaat.

AWESOME! MALIBEST RESORT MENJANJIKAN PENGINAPAN DENGAN SUASANA PANTAI YANG MENAKJUBKAN

Mari kita lihat butiran kawasan ini dahulu.

  • Alamat : Pantai Cenang, Mukim Kedawang, 07000 Langkawi Kedah Darul Aman.
  • Nombor Telefon : 04-955 8202  
  • Peta Lokasi : 

Dapatkan Info Menarik di Malibest Resort Langkawi

Aktiviti Sesuai

  1. Island Hopping
  2. Mangrove Tour
  3. Snorkelling

Harga Bilik

Promosi Istimewa yang di Berikan

Jom Saksikan Keindahan Panorama di Malibest Resort Langkawi

 

Jom Lihat Review Pengunjung di Malibest Resort Langkawi

Strategic place if you love to experience living near the beach. Just few minutes of walking before you can reach Pantai Cenang. A nice place to stay, the room are cozy with reasonable price. Highly recommended! Beatrice Roberts.

Best Sea Beach View and Good Place to Stay. It has very Good Swimming pool and just one min walking to pentai cenang beach. Lots of duty free shopping mall available. The Room are Cozy with reasonable price with air conditioning small refrigerator and a Safe box available there easy to reach underwater world. There uber is available. Just loved the place. Asif Amir Bhuyian.

One of the top resorts and a big chain of resorts directly connected to sea beach… Rates are reasonable specially when booked online. Even the lowest priced room was better than our expectation. Sourish Jana.

Very basic rooms. The plus point is that it is at a great location. Beach is just a walk away and so is the market Street. Hemant Kawalkar.

Enjoyed my stay here. Rooms are big and clean.. my room was on 3rd floor, the view was amazing from the balcony. Jyoti Sharma.

Penutup & Special Thanks

Alhamdulillah,terima kasih diucapkan kepada myctraveller.blogspot.com dan www.pulaumalaysia.com kerana berkongsi maklumat dan gambar yang sangat menarik. Jangan lupa untuk bermalam di Malibest Resort apabila sampai di Langkawi.

Sekiranya anda mempunyai pengalaman di Malibest Resort Langkawi , silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dan review dengan pengunjung lain. Semoga setiap penulisan anda dibalas dengan pahala InsyaAllah.

Jangan lupa tulis review anda bagi yang pernah sampai ke Malibest Resort Langkawi.

REVIEW OVERVIEW
Lokasi
Pengalaman
Harga
Previous articleIce Age Alive Tarikan Terbaru di Kuala Lumpur
Next articleThe Ritz-carlton Tempat Menarik di Langkawi
malibest-resort-tempat-penginapan-menarik-di-langkawiSatu pengalaman yang menakjubkan jika anda dapat berkunjung kesini. Ianya satu tempat yang sangat menarik dan sesuai untuk anda sekeluarga. Apa yang penting, anda perlu tahu bahawa pengalaman, ketenangan dan kepuasan hati adalah jauh melampaui dari wang ringgit. Jadi jangan terlalu berkira untuk "hadiahkan" diri anda dan keluarga anda dengan percutian!