Mak aih best nya! Feeling rumah kampung tapi ada swimming pool macam ni kan?

Salam berkenalan. Jika kamu tengah mencari maklumat tentang Mak aih best nya! Feeling rumah kampung tapi ada swimming pool macam ni kan?

Jikalau ya, maka anda semua tengah berada di post yang tepat!

Kali ini, admin akan membawa kamu semua ke satu tempat yang memukau ini.

Mak aih best nya! Feeling rumah kampung tapi ada swimming pool macam ni kan? Nama tempat ni [email protected] Boutique Holiday Villa, Melaka. Ada bilik rekreasi ala rumah kampung tradisional gitu. Harga semua bilik kat situ bermula dari RM180/malam. Jom gi Melaka la hawau! ūüėā

Alamat: 11, Lorong Laksamana Cheng Ho 5, Taman Bakti Bandar Hilir, 75000 Melaka, Malaysia
https://abnb.me/7yqRQOvAIY

Nak booking? Boleh guna link ni, dapat diskaun
https://abnb.me/e/spGQBS2zIY




Anda dah Pernah Sampai ke Sini?

Sekiranya anda mempunyai pengalaman di sini dan mahu kongsikan kepada kami, silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dengan pelancong lain. InsyaAllah setiap review kamu dibalas dengan pahala InsyaAllah