Lila Wadi Restaurant Tempat Makan Sedap Di Kuantan Pahang

Lila Wadi Restaurant Tempat Makan Sedap Di Kuantan Pahang

Assalamualaikum. Restoran berkelas selalunya pasti akan menghidangkan pelanggannya dengan makanan yang berkualiti tinggi. Tidak kiralah ia diimport dari luar negara ataupun barangan tempatan. Yang pastinya barangan berkualiti tersebut pasti akan melahirkan rasa yang amat memukau hingga boleh mengeluarkan air mata. Admin nasihatkan, anda semua pergilah ke restoran ini walaupun seumur hidup sekali kerana anda pastinya akan rugi jika tidak merasa campuran bahan-bahan masakan yang berkelas tinggi dan dimasak oleh chef professional.

Bagi orang-orang Pahang, anda sudah semestinya kenal dengan restoran ini, manakala bagi orang selain Pahang, restoran ini adalah antara tarikan terbaru di pahang. Restoran tersebut adalah Lila Wadi Restoran. Dengan bahan masakan BBQ yang asli dari Hokaido, Jepun dan Kek Keju Mangga yang dihasilkan oleh chef professional dengan bahan berkualiti, restoran ini menjadi tempat makan di Pahang. 

Suasana di Lila Wadi Restaurant amat romantik dan tenang. Sesuailah sesiapa sahaja yang ingin berbulan madu, majlis pertunangan dan live di Instagram atau Facebook. Mahal ke harga di sini? Admin akan jawab ‘tidak’ kerana harga yang disajikan restoran ini adalah harga standard di semua restoran yang menyediakan makanan berkelas tinggi seperti lamb chop, kek keju mangga dan lain-lain. Tetapi, apa yang menarik tentang restoran ini adalah kuanliti makannya yang cukup baik. Maka ia sangat berpatutan.

Anda boleh gunakan aplikasi Wave atau Google Map untuk pergi ke Lila wadi Restaurant. Restoran ni betul-betul bersebelahan Rumah Rehat Annexe. Admin akan berkongsi Peta Tempat Menarik ini.

AWSOME! LILA WADI RESTAURANT MEMPUNYAI CITA RASA BERKELAS TINGGI 

Mari kita lihat butiran kawasan ini dahulu.

  • Alamat : Lorong Selamat 21, Taman Kerjasama, 25050 Kuantan, Pahang.
  • Nombor Telefon : 012-985 0095
  • Waktu Operasi :  Setiap hari (5 PM – 12 AM)
  • Facebook : Lila Wadi Restaurant
  • Peta Lokasi : 

Dapatkan Info Menarik di Lila Wadi Restaurant

Menu Pilihan

  • Mango Cheese Cake (1 slice) : RM 7.50
  • Mango Cheese Cake (1 cake) : RM 80.0
  • Pandan Cooler : RM 3.90
  • Lamb Chop : RM19

Jom Lihat Menu di Lila Wadi Restaurant

Lila Wadi Restaurant Lila Wadi Restaurant Lila Wadi Restaurant Lila Wadi Restaurant Lila Wadi Restaurant

Jom Lihat Review Pengunjung di Lila Wadi Restaurant

Amazing food! Ambiance is nice too, plus the staffs are super helpful. You just but to say only, they’ll come running. Just parking is a problem (be prepared to walk a bit to reach the restaurant) and its quite a queue (better call first to book). Mango cheese cake is a must! Ahmad Zulfadzli Ahamad

Nice menu selection. Mostly western. I like to come here for steamboat (can ‘cook’ the food yourself). Can get very pricey. Good place for romantic spot. Under the roof, outdoor style small restaurant. Parking can be super limited so park along the roadside. Open in the late evening til before midnight. Farraliza Nur

My favourite dinner place every time I am at Kuantan. Love the food, and there’s band performance. The performance are usually started at 9:30pm. But, somehow, I always get an issue with the waiters. Overall, it was a lovely place for a good dinner. Delle Dee

Loving their mango cheese cake to the max. Definitely repeating to be there. They even have bbq which we will try next round being there. Jann Jid

Very nice place and delicious food..good for relaxing mind. Forebear Xenon

Penutup & Special Thanks

Alhamdulillah, terima kasih kepada cahayahatikulyafrina.blogspot.my kerana berkongsi maklumat dan gambar yang menarik. Ternyata Lila Wadi Restaurant merupakan satu tempat yang menarik dan wajib dikungjungi. Anda pasti akan teruja dan berpuas hati.

Sekiranya anda mempunyai pengalaman di Lila Wadi Restaurant, silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dan review dengan pengunjung lain. Semoga setiap penulisan anda dibalas dengan pahala InsyaAllah.

Jangan lupa tulis review anda bagi yang pernah sampai ke Lila Wadi Restaurant.

REVIEW OVERVIEW
Lokasi
Pengalaman
Harga
Previous articleColmar Tropicale Tempat Menarik Di Bentong Pahang
Next articleCoconut Shake Merlimau Tempat Makan Menarik Di Melaka
lila-wadi-restaurant-tempat-makan-sedap-di-kuantan-pahangSatu pengalaman yang menakjubkan jika anda dapat berkunjung kesini. Ianya satu tempat yang sangat menarik dan sesuai untuk anda sekeluarga. Apa yang penting, anda perlu tahu bahawa pengalaman, ketenangan dan kepuasan hati adalah jauh melampaui dari wang ringgit. Jadi jangan terlalu berkira untuk "hadiahkan" diri anda dan keluarga anda dengan percutian!