Jom Food Hunting ke Pokok KL Cafe Yang Tengah Viral Sekarang

Hi semua. Kalau kamu nak mencari info tentang Food Hunting ke Pokok KL Cafe Yang Tengah Viral Sekarang. Jikalau tepat, maka kamu sedang berada di tempat rujukan yang betul!

Pada hari ini,Ā redaksi akan membawa anda semua ke satu tempat yang sungguh memukau ini.

Weekend ni apa kata korang pergi food hunting? Pokok KL memang best, menu dia ada both makanan tempatan dan western. Cili Padi Pesto Pasta dia paling sedap! šŸ¤¤ Range harga pun tak terlalu mahal, dalam RM18-RM30. Korang boleh duduk dekat dalam atau luar, dua-dua pun selesa dan santai. Waze: POKOK KL Cafe
#RCLocalSecret




Anda dah Pernah Sampai ke POKOK KL Cafe?

Kalau tengok review di Google Maps sebenarnya cafe ini sangat terkenal kerana bukan sahaja menerima review yang baik iaitu 4 bintang, malahan banyak review positif yang telah diberikan oleh para pengunjung.

Antara review yang dapat kami kongsikan disini ialah :

We love the food, ambience and service. We went on a Sunday night and surprisingly, there was no crowd. We immediately got seated The price per dish is about 25-30 RM. Though a bit pricey from our standard, but the food is delicious so, its worth the price. Shout out to Mae, the friendly manager for serving us well. Thank you! Lainz.B

A small cozy restaurant inside Mahsa Avenue. Due to its small size, there is always a waiting time, however its an instaworthy place with average food. The food presentation and serving is good. It offers amazing Ambience in the day and a nice feel. The staff was very friendly and really appreciate their service. I went in the morning at 10am but was still a waiting time of 30 minutes, hence opted to sit outside which was more spacious and good for Pictures. Syed Zain

POKOK KL!! Very nice and affordable place. My first time dining here, staffs were welcoming and helpful. It was quite full on a sunday afternoon when we visited. You have to wait at least 30minutes depends on the traffic. All the Foods are delicious and good! especially the salmon with medium cook! Most recommended dish for you all. Big breakfast also not bad, the taste of it is good & delicious. Pokok KL is a place that for you to having good food & taking your ins photo. It is so relaxing & chill to have some coffee and cake. Jus their seats are really limited, so take your time and good luck!! worth to have a try for POKOK KL!! Klang Valley

Jadi lepas baca review mereka yang sudah pergi rasa sendiri makan di cafe ini rasanya memang tempat ini bagus untuk pergi dinner. Jadi apa kata kita terjah ramai-ramai. Eh, jangan pergi ramai-ramai, nanti lama pula tunggu pesanan.