Island BBQ Steamboat Tempat Makan Menarik Di Shah Alam

island-bbq-steamboatAssalamualaikum. Admin mahu kongsikan satu tempat menarik di Shah Alam bagi yang gemar makan seafood dan steamboat. Bagi pencinta steamboat di Shah Alam terdapat sebua restoran yang sangat sedap terletak di Kampung Melayu Subang. Tempat ini berhampiran dengan Lapangan Terbang Subang.

Restoran ini mengamalkan konsep terbuka iaitu bayar mengikut kepala. Pelanggan boleh menikmati semua hidangan yang disediakan dengan sekali bayar sahaja. Pasti anda akan puas hati kerana dapat mencuba semua hidangan yang disediakan. Tempat ini sesuai dijadikan tempat berkum[il sebagai satu keluarga.

Ruang makan yang disediakan luas dan sangat selesa untuk makan. Suasana di sini seperti suasana kampung yang dapat menaikan lagi selera untuk menikmati hidangan. Kemudahan seperti tandas dan surau juga disediakan disini. Pengunjung perlu membuat tempahan lebi awal bagi mengelakkan daripada meja penuh dan akan kecewa tidak dapat menikmati hidangan disana.

Datanglah ke Restoran ini bagi menikmati steamboat yang pasti tidak akan mengecewakan anda. Walaupun makan sepuas hati namun elakkan daripada membazir. Makan sekadar yang mampu. Jangan lupa kongsikan tempat menarik ini kepada kawan-kawan dan admin  kongsikan Peta Tempat Menarik ini.

NIKMAT STEAMBOAT YANG SUPER SEDAP DI ISLAND BBQ STEAMBOAT

Mari kita lihat butiran kawasan ini dahulu.

  • Alamat : Lot 3370, Jalan Kemboja U5, Kampung Melayu Subang, Selangor, 40150 Shah Alam, Malaysia.
  • Nombor Telefon :  +60 12-680 0041
  • Waktu Operasi :  Selasa – Khamis : 6.00pm hingga 12.00 am ( Isnin Tutup)
    Jumaat – Ahad : 5.00pm hingga 12.30 am
  • Facebook : Island Steamboat/ Facebook
  • Peta Lokasi : 

Dapatkan Info Menarik di Island BBQ Steamboat

Menu Utama

Steamboat dan seafood

Harga dan Kos Terlibat

Jom Lihat Menu di Island BBQ Steamboat

Jom Lihat Review Pengunjung di Island BBQ Steamboat

Steamboat / bbq grill . Great place with affordable price. Suitable place if you going with friends or family. myra214.

this place is best fit for big family gathering or friends get together. foods are aplenty and ambient is cozy. the only thing to do is to make advance booking as many stay a while before leaving the table. AbdKareem.

Nice place with good price. Can accommodate up to 100 pax at one time. Has a prayer’s room. If wish to have a re-union or family gathering is very suitable place to enjoy. Can plan your birthday event in this place also. helminajib.

cheap relaxing tremendous delicious food extraordinary ingredients make extraordinary foods awesome staff sporting employer. firdaus323.

A great place for value for money meal, shared with family members under the stars. Whilst not a 5 star establishment, it has great ambience and top ups were quick and consistent. AzlanFirman.

Penutup & Special Thanks

Alhamdulillah, nikmati steamboat yang sedap di restoran ini. Bawalah kawan-kawan, keluarga dan sedara mara untuk menikmati hidangan di restoran ini. Terima kasih diucapkan kepada Mat Drat blogspot kerana berkongsi maklumat mengenai restoran ini. Kongsikan maklumat ini kepada semua sekiranya anda bersetuju dengan admin mengenai restoran ini.

Sekiranya anda mempunyai pengalaman di Restoran Island BBQ Steamboat , silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dan review dengan pengunjung lain. Semoga setiap penulisan anda dibalas dengan pahala InsyaAllah.

Jangan lupa tulis review anda bagi yang pernah sampai ke Restoran Island BBQ Steamboat.

REVIEW OVERVIEW
Pengalaman
Harga
Previous articleNasi Bukit Padang Jawa Murah dan Sangat Sedap di Shah Alam
Next articleNikmati Makanan Sarawak di Kopi O Corner
island-bbq-steamboat-tempat-makan-menarik-di-shah-alamSatu pengalaman yang menakjubkan jika anda dapat berkunjung kesini. Ianya satu tempat yang sangat menarik dan sesuai untuk anda sekeluarga. Apa yang penting, anda perlu tahu bahawa pengalaman, ketenangan dan kepuasan hati adalah jauh melampaui dari wang ringgit. Jadi jangan terlalu berkira untuk "hadiahkan" diri anda dan keluarga anda dengan percutian!