House Boat di Sungai Kerian, Nibong Tebal, Pulau Pinang

Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh. Sekiranya kamu semua sedang mencari bahan bacaan tentang Sungai Kerian, Nibong Tebal, Pulau Pinang,Β maka kamu semua tengah berada di tempat yang tepat!

Kali ini,Β admin akan membawa para pembaca ke satu lokasi yang memukau ini.

Mungkin ramai yang masih tak tahu di Penang ada house boat (rumah rakit) yang boleh ampa sewa untuk bersantai memancing bersama rakan & keluarga. Ni admin nak share satu port yg baek punya di Nibong Tebal saja❀

Bukan rumah rakit saja, depa ada sedia sewa sampan juga. Kat Sungai Kerian yang luas terbentang tu memang diketahui ramai lokasi terbaik untuk memancing udang galah dan hidupan air sungai yang banyak bilangannya.

Rumah rakit ini selesa ada dua unit iaitu jenis setingkat (RM300 semalam) dan dua tingkat (RM400 semalam saja😲). Mempunyai katil, tandas , dapur serta tempat bbq yang pastinya akan happening jika ampa pi sana.

Di sini juga ada kelengkapan air bersih, lampu, dan kipas angin. Juga disediakan Dapur Gas , Bilik Tidur , kipas angin , lampu , Generator , Bekalan air bersih , Life jacket , Tong ais , serta BBQ grill dan kelengkapan dapur seperti pinggan, mangkuk, sudu, garfu, cawan, kuali, periuk & rice cooker…

Selain daripada itu depa juga menyediakan kelengkapan memancing & kelengkapan lain seperti :-
1. Rod – 14 batang , Umpun-umpun – 5 peket besar
, Umpan anak udang – 3 peket , Mee segera – 2 bungkus , Ais kiub – 2 beg , Biskut , Arang untuk BBQ
Minyak masak , Gula serta Teh & Kopi

Untuk Booking Call / WhatsApp segera :0183964847
Www.wassap.me./0167501204

Di sini juga ada pakej sampan untuk memancing dan pakej rumah rakit 1 hari 1 malam.

Pakej Sewa Sampan Untuk Memancing :
πŸ“Œ Harga dari serendah RM60 hingga RM120…
1. Sampan pandu sendiri
2. Masa memancing di sebelah pagi dari jam 7.30 pagi hingga jam 6.30 petang, manakala di sebelah malam puma dari jam 7.30 malam hingga jam 7.00 pagi (lampu disediakan)
3. Rod memang disediakan sebanyak 5 batang kepada yang memerlukan
4. Setiap kali anda datang untuk menyewa pakej ini, anda layak untuk terima 1 cop. Cukup 10 kali cop anda akan dapat pakej ini sekali PERCUMA. Untuk claim cop hanya dari hari Isnin hingga Khamis sahaja

*** Nota :
πŸ“Œ Segala pakej di atas disediakan dengan harga RM300 & RM400 selama 1 hari 1 malam…
πŸ“Œ Sebarang penambahan umpan ataupun untuk menggunakan bot memancing akan dikenakan bayaran tambahan…
πŸ“Œ Maximum 10 orang sekali pada satu-satu masa…
πŸ“Œ Check In – 5.00 petang Check Out -4.00 petang

πŸ“Œ Lokasi : Sungai Kerian, Nibong Tebal, Pulau Pinang

Apa tunggu lagi… Hubungi kami sekarang 😁😁😁

SHARE & TAG kawan2 hangpa yang KAKI PANCING 🎣🎣🎣




Sungai Kerian, Nibong Tebal, Pulau Pinang

https://www.youtube.com/watch?v=oE5YvEAsANM

Anda dah Pernah Sampai ke Sini?

Adakah kamuΒ ada info di sini dan mahu kongsikan kepada kami, silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dengan pelawat lain. InsyaAllah setiap cerita kamu dibalas dengan pahala InsyaAllah