[email protected] Boutique Holiday Villa, Melaka Satu Penginapan Murah Siap Dengan Swimming Pool

Salam sayang. Jika kamu semua nak mencari lokasi tentang [email protected] Boutique Holiday Villa, Melaka Satu Penginapan Murah Siap Dengan Swimming Pool?

Jikalau betul, maka anda sedang berada di post yang benar!

Kali ini, pihak editor akan membawa kamu semua ke satu tempat yang memukau ini.

Mak aih best nya! Feeling rumah kampung tapi ada swimming pool macam ni kan? Nama tempat ni [email protected] Boutique Holiday Villa, Melaka. Ada bilik rekreasi ala rumah kampung tradisional gitu. Harga semua bilik kat situ bermula dari RM180/malam. Jom gi Melaka la hawau! ūüėā

Alamat: 11, Lorong Laksamana Cheng Ho 5, Taman Bakti Bandar Hilir, 75000 Melaka, Malaysia
https://abnb.me/7yqRQOvAIY




Anda dah Pernah Menginap ke Sini?

Serius pertama kali lihat gambar dan harga memang admin sendiri sampai tengok banyak kali. Mungkin kah ini harga lama atau bagaimana? Siapa tahu minta updatekan. Kalau ini memang harga per night, maknanya ini satu tempat penginapan kategori sangat murah dan berbaloi!

Iya kalau tempat penginapan siap dengan kolam renang, biasanya harga boleh la paling murah rm400 dengan dekorasi dan persekitaran cun. Tapi kalau dekat sini harganya murah macam ini, maknanya memang murah dan mantap!

Ada yang nak belanja admin menginap sini tak?