Haji Ismail Group Langkawi Tempat Membeli Belah

16708

Haji Ismail GroupAssalamualaikum. Pulau Langkawi merupakan pulau bebas cukai. Ini bermakna harga barang-barang disini jauh lebih murah dibandingkan harga barang di luar sana. Salah satu tempat yang boleh kita membeli belah di Langkawi ialah Haji Ismail Group (HIG). Admin masukkan HIG ini ke dalam tempat menarik di Langkawi.

Perniagaan Haji Ismail adalah merupakan syarikat perniagaan bumiputera yang menjalankan aktiviti mengimport dan mengeksport barangan bebas cukai di Pulau Langkawi. Di antara barangan yang diimport adalah Pinggan Mangkuk, Kelengkapan Dapur, Coklat, Bagasi, Batik, Pelikat, Tuala dan sebagainya.

Jualan secara runcit dijalankan melalui anak syarikat iaitu Perniagaan Haji Ismail Group Sdn Bhd. Terdapat lima buah kedai di sekitar Pusat Bandar Kuah bagi memastikan kuantiti bekalan yang diimport memenuhi sasaran. Tujuannya adalah untuk mengukuhkan lagi penguasaan perniagaan diseluruh Pulau Langkawi.

Jadi anda boleh pergi ke kedai-kedai Haji Ismail Group bagi tujuan membeli belah. Kebiasaanya orang ramai akan mencari coklat dan kelengkapan dapur disini. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan kerana syarikat ini menguruskan sendiri import dan eksport barang daripada luar. Admin telah kongsikan Peta Tempat Menarik ini. Semoga Bermanfaat.

SYURGA MEMBELI BELAH DI KOMPLEKS HIG LANGKAWI

Mari kita lihat butiran kawasan ini dahulu.

  • Alamat : Jalan Pandak Mayah, Pusat Bandar Kuah, 07000 Kuah, Kedah, Malaysia.
  • Nombor Telefon :  
  • Waktu Operasi : 10:00 a.m – 10:00 p.m
  • Facebook : Haji Ismail Group
  • Website : www.hajiismailgroup.com.my
  • Peta Lokasi : 

Dapatkan Info Menarik di Haji Ismail Group Langkawi

Aktiviti Sesuai

Disini anda boleh membeli belah barang seperti Pinggan Mangkuk, Kelengkapan Dapur, Coklat, Bagasi, Batik, Pelikat, Tuala dan sebagainya.

Jom Saksikan Barang Yang Dijual di Haji Ismail Group Langkawi

Jom Lihat Review Pengunjung di Haji Ismail Group Langkawi

Chocolate heaven!! And if u r casserole lover, u will get the best price in town. nabilah shuhada auzir.

The place is a chocolate heaven. There are many kind of chocolate that you can get there. arissa icha.

In this island knew with chocolate. Here sell others to. Free duty. So, buy all you need but remember before leave the island some of the item have duty if to many or you have stayed more that 3 days in the island. Muhammad Muzaim.

Awesome place to shop, store needs to be more organized inside. pranav lahoty.

Theres alot of stuff that you can buy there. nice place ? Shafiz Supawi.

Penutup & Special Thanks

Alhamdulillah, terima kasih kepada sharinginfoz.blogspot.my dan laman web Haji Ismail Group kerana telah memberi maklumat dan gambar yang sangat berguna kepada admin. Maklumat dan gambar ini sangat membantu dalam membuat ulasan mengenai tempat ini.

Sekiranya anda mempunyai pengalaman di Haji Ismail Group , silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dan review dengan pengunjung lain. Semoga setiap penulisan anda dibalas dengan pahala InsyaAllah.

Jangan lupa tulis review anda bagi yang pernah sampai ke Haji Ismail Group.

Facebook Comments