Maggie Telur Sotong Kak Zah Menarik di Kelantan

Maggie Telur Sotong Kak ZahAssalamualaikum. Jika ke Kota Bharu, jangan lupa singgah ke Kedai Kak Zah Pokok Kelat untuk menikmati pelbagai sajian mee istimewa di sini. Kedai makan ini merupakan tempat makan menarik di Kelantan yang wajib anda kungjungi.

Kedai makan ini berada di kawasan kampung. Jadi tidak hairanlah sepanjang perjalanan ke kedai ini mengikut waze akan melalui kawasan kampung. Walaupun kedai amkan ini kecil dan tidak mewah, namun kualiti makanan sangat dijaga oleh pemilik kedai ini. Ramai yang memberi respond yang positif mengenai makanan disini.

Menu utama dan menjadi pilhan orang ramai ialah maggie telur sotong dengan udang galah. Dengar nama sahaja pun sudah menaikkan selera untuk mencuba. Harga juga sangat berpatutan dan mampu untk dimakan.

Jadi jika datang ke Kota Baharu untuk menikmati pelbagai jenis mee yang sangat sedap, jangan lupa untuk singgah ke kedai makan ini. Admin kongsikan Peta Tempat Menarik ini. Semoga bermanfaat.

WOW! MAGGIE TELUR SOTONG POWER DI KEDAI MAKAN KAK ZAH KELANTAN

Mari kita lihat butiran kawasan ini dahulu.

  • Alamat : Kampung Cherang Laut, Tawang Kelantan, 16020 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia.
  • Nombor Telefon :  +60 19-997 0123
  • Waktu Operasi : 2:00 p.m – 1:00 a.m
  • Facebook : Maggie Telur Sotong
  • Peta Lokasi : 

Dapatkan Info Menarik di Maggie Telur Sotong Kak Zah

Menu Utama

Semestinya apabila sampai di kedai makan ini, maggie telur sotong udang galah akan menjadi pilihan utama orang ramai. Selain itu, pelbagai jenis mee terdapat disini dan pastinya sangat sedap. Selain itu, masakan panas juga disediakan. Jadi banyak pilihan makanan yang anda boleh nikmati disini.

Harga Menu

Untuk hidangan Maggi Telur Sotong dan seangkatan dengannya harga sekitar RM10 ke RM15. Sangat berpatutan.

Jom Lihat Menu di Maggie Telur Sotong Kak Zah

Jom Lihat Review Pengunjung di Maggie Telur Sotong Kak Zah

Good food, price cheap. Mohd Norhizam.

Makanan yang sedap dengan suasana kampung. Ahmad Munzir.

Makanan semua sedap dan layanan istimewa. zakaria hasbullah.

Terbaik meggie udang dia. hana shana.

Sedap meggie telor sotong, harga pon murah. Ayub Sharip.

Penutup & Special Thanks

Alhamdulillah, terima kasih kepada www.jelajahmaya.com dan www.ammboi.com kerana berkongsi maklumat dan gambar menarik. Maklumat yang diberikan sangat berguna dan membantu.

Sekiranya anda mempunyai pengalaman di Maggie Telur Sotong Kak Zah , silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dan review dengan pengunjung lain. Semoga setiap penulisan anda dibalas dengan pahala InsyaAllah.

Jangan lupa tulis review anda bagi yang pernah sampai ke Maggie Telur Sotong Kak Zah.

REVIEW OVERVIEW
Pengalaman
Harga
Previous articleLido Corner Kedai Makan Menarik di Kelantan
Next articleUptown Dapo Pata Tarikan Baharu di Terengganu
draft-post-tmSatu pengalaman yang menakjubkan jika anda dapat berkunjung kesini. Ianya satu tempat yang sangat menarik dan sesuai untuk anda sekeluarga. Apa yang penting, anda perlu tahu bahawa pengalaman, ketenangan dan kepuasan hati adalah jauh melampaui dari wang ringgit. Jadi jangan terlalu berkira untuk "hadiahkan" diri anda dan keluarga anda dengan percutian!