Desa Balqis Beach Resort Kuala Linggi Melaka Tempat Percutian yang Mendamaikan

desa-balqis-beach-resortAssalamualaikum. Seperti yang kita tahu, Melaka memang terkenal sebagai negeri kecil yang mempunyai banyak tempat menarik. Kenapa tidak, pelbagai tempat menarik di Melaka sudah kami kongsikan sebelum ini.

Dari tempat makan yang menarik dan sedap sehinggalah ke tempat percutian keluarga, tempat berbulan madu dan riadah. Maka Melaka sudah semestinya menjadi satu destinasi percutian wajib yang perlu anda jadikan destinasi pilihan anda.

Jika kita intai di dalam Peta Tempat Menarik ini, terdapat banyak resort yang telah pihak kami kongsikan. Hari ini kami ingin mengajak anda semua untuk terbang ke Resort Desa Balqis Beach Resort yang terletak di Kuala Linggi Melaka.

Gabungan nama yang unik iaitu Desa dan Beach pasti menggambarkan resort ini berada di tepi pantai dengan berkongsepkan desa. Jadi jika anda ingin tahu lebih lanjut mari kita saksikan sendiri dimana lokasi sebenar resort ini dan apa yang ada disana yang menjadikan resort ini sangat istimewa. Mari saksikan.

Desa Balqis Beach Resort Kuala Linggi Melaka Beri Pengalaman Indah Buat Pengunjung

Mari kita lihat butiran kawasan ini dahulu.

  • Alamat : Jalan Kuala Sungai Baru / Kuala Linggi, 78200 Kuala Sungai Baru, Melaka
  • Nombor Telefon :  03-4022 7728
  • Facebook : Desa Balqis Beach Resort
  • Peta Lokasi : 

Dapatkan Info Menarik di Desa Balqis Beach Resort Kuala Linggi Melaka

Sejujurnya bagi pengunjung disini pastinya mereka dambakan sesuatu yang unik dan menarik. Sesuatu yang mungkin sukar di dapati di tempat lain. Apa yang boleh kami kongsikan disini ialah pihak Desa Balqis Beach Resort begitu menekankan konsep “desa” mereka.

Ini jelas ditonjolkan pada persekitaran dan yang paling utama sekali ialah penginapan disini. Mari kami kongsikan apa penginapan yang ada disini.

desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort desa balqis beach resort

Jom Lihat Peta  & Panorama Desa Balqis Beach Resort Kuala Linggi Melaka

plan pandangan atas desa balqis beach resort
plan pandangan atas desa balqis beach resort

Jom Lihat Review Pengunjung di Desa Balqis Beach Resort Kuala Linggi Melaka

Great place but not for the swimming pool which is lack of considering guest with small kids. Zamil Landscape.

The rooms are clean and comfortable. Perfect kampung place for family getaway! Had a wonderful great experience with my family. Reza Khalid.

Jika inginkan suasana perkampungan yang permai dengan bunyian unggas dan ombak memukul pantai,singgahlah ke mari. Anda pasti akan jatuh hati. Ahmad Shahir Shapie.

Kalau anda ingin merasai kenikmatan suasana pantai boleh kunjungi dan bermalam di Desa Balqis Kuala Linggi Kuala Sungai Baru Melaka. Mohd Noh.

Sesuai untuk percutian keluarga dan familyday office. Dengan suasana rumah kampung. Shikh Akhbar7.

Penutup & Special Thanks

Alhamdulillah, selesai sudah perkongsikan kami kali ini. Sekiranya anda mempunyai pengalaman di Desa Balqis Beach Resort Kuala Linggi Melaka, silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dan review dengan pengunjung lain. Semoga setiap penulisan anda dibalas dengan pahala InsyaAllah.

Jangan lupa tulis review anda bagi yang pernah sampai ke Desa Balqis Beach Resort Kuala Linggi Melaka.

REVIEW OVERVIEW
Pengalaman
Previous articleFauzi Nasi Kerabu Paling Sedap di Kuala Terengganu
Next articleMee Besen Original Tempat Makan Menarik di Melaka
desa-balqis-beach-resort-kuala-linggi-melaka-tempat-percutian-yang-mendamaikanSatu pengalaman yang menakjubkan jika anda dapat berkunjung kesini. Ianya satu tempat yang sangat menarik dan sesuai untuk anda sekeluarga. Apa yang penting, anda perlu tahu bahawa pengalaman, ketenangan dan kepuasan hati adalah jauh melampaui dari wang ringgit. Jadi jangan terlalu berkira untuk "hadiahkan" diri anda dan keluarga anda dengan percutian!