Damai Laut Beach Resort, resort disemenanjung macam PALING best!

Salam berkenalan. Adakah kamu semua nak mencari review tentang Damai Laut Beach Resort, resort disemenanjung macam PALING best?

Jikalau tepat, maka kamu tengah berada di website yang tepat!

Pada kali ini,ย redaksi akan membawa anda semua ke satu tempat yang mengkagumkan ini.

Semuanya tanpa dirancang.. orang sabah bilang terlimpas jadi terus TERSINGGAH๐Ÿคฃ

Swiss-Garden Beach Resort Damai Laut Lumut,Perak.

very highly recommended. Sabah bilang Uina memang wajib pigilah bah kamu๐Ÿ˜
.
.
.

Kami sebenarnya otw ke Kulim balik Raya haji dikg suami. kebetulan suami ada keja dekat Site area Pantai Remis pagi sampai petang.. suami minta kami stay lah dimana mana sementara tunggu habis kerja..

Jalan area teluk senangin..terlimpas nampak signboard Damai Laut Beach Resort 4km ke dalam simpang. Bah singgah lah dulu tengok tengok apa didalam..

Dalam Jauh jugak masuk HUTAN sekali sampai uina cantek tempatnya.. jauh dari kesibukan bandar.. tempat yang memang tenang.

Banyak resort disemananjung yang syira suda pegilah nilah paling best hihi

Kenapa?

Yuran
Masuk Rm33 satu orang dewasa. Kanak kanak Rm18. Mainlah sampai berkedut jari jari seharian pun boleh๐Ÿคฃ tiket ni untuk swimming boleh. Makan boleh.

Tapi main airadengan anak kecil jangan ndak tengok..jangan kasi tinggal 24jam anak didepan mata ya. Cetek pun hati hati berjaga jaga jugakan๐Ÿค—

Aktiviti untuk anak anak.

1. Swimming pool
Banyak kolam macam macam jenis. Pilih nak terjun yang mana๐Ÿคฃ
Jacuzzi pun ada.
Slide untuk mama bapa pun ada jadi bolehlah feeling dengan anak anak main sekali๐Ÿคญ

2. Aktivit di kawasan Pantai
๐Ÿ’–Menangkap ikan kecil dikolam bayar Rm4
๐Ÿ’–Berkuda ditepi pantai
๐Ÿ’–Zoo kecil ada banyak haiwan peliharaan taman disekitar pantai. Kura kura. Iguana. Arnab. Angsa. Kambing
๐Ÿ’–Snorkelling pun boleh
๐Ÿ’–aktiviti sukan air pun macam macam
๐Ÿ’–playground juga disediakan

3.Indoor Playground. Untuk guest hotel sahaja.
๐ŸŒธMini Cinema
๐ŸŒธAktiviti colouring
๐ŸŒธdisediakan bahan buat2 Art dari batu
๐ŸŒธboleh main tembak tembak dengan anak anak jugak haha

Alhamdulillah Puas hati. saya sembang dengan mak mak situpun nak datang lagi anak anak seronok. Kalau korang nak bermalam pun ok sangat satu malam Rm217 pun boleh dapat survey guna agoda atau traveloka ya.

Bah pigi kamu bawa family ramai ramai siyuk๐Ÿ˜๐Ÿ˜

#percutiantidakdirancang
#swissgardenlumut

Kredit = Nursyasira jamal

Join group makeup ๐Ÿ’„ jommm
https://www.facebook.com/groups/580431032317918/?ref=share




Jom Terjah ke Damai Laut Beach Resortย 

Anda dah Pernah Sampai ke Sini?

Jikalau kamuย ada pengalaman di sini dan mahu kongsikan kepada kami, silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dengan pelancong lain. InsyaAllah setiap komen anda dibalas dengan pahala InsyaAllah