Central Distric Business of Perth atau CDBP Jom ke Perth Australia!

Assalamualaikum wbt. Sekiranya anda semua mahu mencari bahan bacaan tentang Central Distric Business of Perth atau CDBP Jom ke Perth Australia?

Jikalau betul, maka kamu semua tengah berada di lokasi yang betul!

Pada hari ini, pihak redaksi akan membawa anda ke satu kawasan yang cantik ini.

Halu Halu !!! Kami dtg lagi selaku duta tourism Ostolia . Ni napa dia CDB . Central Distric Business of Perth . Yg lebih Ohsem tetamu2 kita yg pi perth dgn kita bulih jln kaki saja nak g tmpt2 ni drp Apartment yg kita sediakan . Yg ada air tu nama dia Swan River . So petang2 , if musim summer .. sampai kui 8 la mat saleh berjoging topless.. ada la sekali tu sampai acik tu tertelan gigi pasu dek renungan tajam mat saleh kt dia . Jom gais pomot2 Perth RM2899 . Byr ansur ansuran ūüėćūüėćūüėć




Anda dah Pernah Sampai ke Perth?

Lokasi Perth disini.

Kalau orang tanya pengalaman admin sendiri ke Australia, rasanya pergi ke Sydney memang menarik sekali. Pengalaman melihat sendiri pelbagai perbezaan budaya dan kehidupan disana banyak mengajar admin untuk bersyukur hidup dan membesar di negara Malaysia.

Tapi, memang tak dinafikan masing-masing ada kelebihan dan kekurangan dan kebetulan pergi ke Sydney sebelum ini cuaca agak sejuk berbanding Malaysia jadi memang banyak aktiviti luar boleh admin buat dan banyak juga tempat yang sempat admin terjah.

Kalau tanya perbandingan pula antara Perth dan Sydney, rasanya tak banyak beza. Tapi kalau korang nak pergi Perth nanti jangan lupa ajak admin ok.