Carpe Diem Orchard Home Tempat Menarik di Selangor

Carpe Diem Orchard Home

Assalamualaikum. Anda inginkan penginapan “Kampung Style”? Sekiranya anda datang ke Selangor terdapat sebuah penginapan yang menjanjikan suasana “Kampung Style”. Carpe Diem Orchard Home merupakan  tempat menarik di Selangor. 

Dilengkapi dengan tujuh buah chalet ‘kampung style’, penginapan dusun ini agak menarik. Rumah utama yang dilengkapi dengan kolam renang, bilik yang luas, ruang tamu, ruang makan dan dapur yang besar. Sudah pasti anda yang ingin lari daripada kesibukan kota akan berasa tenang berada disini.

Bagi yang tinggal di bandar dan tidak pernah merasai suasana dusun, disini anda akan dapat lihat pokok-pokok durian, rambutan, pulasan, limau bali, langsat, longan, kelapa, pisang and betik. Anda juga dapat bermain dengan ayam, itik, angsa, kambing dan macam lagi. Sudah pasti penginapan disini sangat sesuai bagi yang inginkan suasana kampung.

Jika datang ke Selangor, anda boleh datang dan cuba sendiri menginap di Carpe Diem ini. Admin pasti anda akan berpuas hati dengan suasana tenang dan damai di sana. Admin kongsikan Peta Tempat Menarik ini. Semoga bermanfaat.

AWESOME! PENGINAPAN ALA KAMPUNG DI CARPE DIEM

Mari kita lihat butiran kawasan ini dahulu.

  • Alamat : 803, Main Road Serendah, Sg. Choh, 48200 Serendah, Selangor.
  • Nombor Telefon : 013-228 8223
  • Website : Carpe Diem
  • Peta Lokasi : 

Dapatkan Info Menarik di Cerpe Diem

Kehebatan Penginapan di sini

Bagi yang mahu menginap di chalet yang berkonsepkan kampung style boleh datang ke sini. Anda berpeluang untuk menjalankan aktiviti seperti di Kampung seperti memancing dan menerokai dusun buah-buahan.

Sudah pasti suasana aman dan damai akan dapat anda rasai di sini. Jangan lepaskan peluang untuk merasai pengalaman ini sendiri.

Harga dan Kos Terlibat

Boleh semak dari semasa ke semasa di dalam talian.

Jom Saksikan Keindahan Panorama di Carpe Diem

Jom Lihat Review Pengunjung di Carpe Diem

Good for family event and member gathering in orchard environments . This place is awesome because the facilities complete, clean and comfortable. Have swimming poll. This place is near to nsk supermarket, atm, hospital and town. So if anything emergency cases, we can overcome. Qamal Bahrain.

Sweet escape from the city. Full of fun activities, away from gadgets. Clean & good facilities. Very refreshing. alifah sj.

Awesome place for short vacation with family. Its farm and orchard in the city! Love it, great memories. alongawin M.

Tempat yang cantik, suasana tenang & sunyi. Sesuai orang ingin ketenangan dan keindahan seperti berada di kampung. Che Chin.

Penutup & Special Thanks

Alhamdulillah, terima kasih diucapkan kepada www.jelajahmaya.com kerana berkongsi maklumat dan gambar yang sangat menarik. Ternyata penginapan disini pasti akan menjanjikan satu pengalaman yang sangat menarik kepada anda.

Sekiranya anda mempunyai pengalaman di Carpe Diem, silalah tinggalkan komen dibawah untuk berkongsi pendapat dan review dengan pengunjung lain. Semoga setiap penulisan anda dibalas dengan pahala InsyaAllah.

Jangan lupa tulis review anda bagi yang pernah sampai ke Carpe Diem.

REVIEW OVERVIEW
Lokasi
Pengalaman
Harga
Previous articleTubestay Tempat Pengianapan Menarik Di Selangor
Next articleEntopia Penang Tempat Menarik di Pulau Pinang
carpe-diem-orchard-home-tempat-menarik-di-selangorSatu pengalaman yang menakjubkan jika anda dapat berkunjung kesini. Ianya satu tempat yang sangat menarik dan sesuai untuk anda sekeluarga. Apa yang penting, anda perlu tahu bahawa pengalaman, ketenangan dan kepuasan hati adalah jauh melampaui dari wang ringgit. Jadi jangan terlalu berkira untuk "hadiahkan" diri anda dan keluarga anda dengan percutian!