Aneka Ais Kacang Berwarna Warni di Warung Bang Teh2 di Permatang Sireh Kepala Batas, Pulau Pinang

Selamat petang semua. Sekiranya anda mahu mencari maklumat tentang Jom nikmati aneka ais kacang berwarna warni yang menyelerakan di Warung Bang Teh?

Jika benar, maka anda sedang berada di lokasi yang tepat!

Pada hari ini, kami semua akan membawa anda ke satu lokasi yang mengkagumkan ini.

Jom nikmati aneka ais kacang berwarna warni yang menyelerakan di Warung Bang Teh2 yang terletak di Permatang Sireh, Kepala Batas.

Juga pelbagai makanan yang menyelerakan di sini seperti laksa yang padu, Nasi ayam madu, kerabu Megi, kotiau sup, pulut pelam, cendol pulut dan laicikang. Yang menariknya ais kacang di sini diwarna ikut negeri (Penang, Kedah, Selangor) dan juga ada ABC Keladi dan jagung.

Jom kita pakat pi. Dibuka dari 11 pagi 9 malam dari Sabtu hingga Rabu. (Khamis & Jumaat Cuti)

🔴boleh juga taip📲 Warung Bang Teh 2 dekat google [email protected] 🙂

🔴Page: Warung Bang Teh 2 – Penang
📞0182704489
📞0174911317
Anda dah Pernah Sampai ke Warung Bang Teh2 di Permatang Sireh Kepala Batas, Pulau Pinang?

Alhamdulillah, jadi lokasi kita dah ada tunggu tekan minyak sahaja dan terus sampai ke warung bang teh ini. Untuk pengetahuan semua, warung bang teh ini ada banyak nama kalau anda cuba google atau google maps. Untuk di Kepala Batas ini, cari Warung Bang Teh 2 ya.

So, kalau anda dah sampai ke sana jangan lupa cuba seberapa banyak menu ais kacang yang ada. Setiap tempat ada kelainannya begitu juga dengan warung ini. Apa tunggu lagi, cepat pergi terjah warung ini insyaAllah.