3 aplikasi korang wajib download sebelum travel dengan member!

Salam perkenalan. Adakah anda nak mencari info tentang 3 aplikasi korang wajib download sebelum travel dengan member!?

Jikalau betul, maka anda sedang berada di tempat yang betul!

Kali ini, kami semua akan membawa pembaca ke satu tempat hebat ini.

1) Buku 555: Biasalah bila travel ramai-ramai mesti banyak berkongsi dan ada orang yang akan bayarkan itu ini dulu untuk kita 😂 So nak senang ingat dan kira hutang masing-masing guna je apps Buku 555 ni. Baru senang nak bayar. Hehe

2)Triposo: “Nak pergi mana lepas ni. Takkan balik hotel terus?” 😅 Jangan risau, dengan Triposo korang boleh search tempat paling best nak singgah masa percutian korang! Sebab apps ni suggest dan tunjuk korang tempat menarik di sekitar kawasan korang berada.

3)Socar: Kadang-kadang rasa susah nak pergi jalan-jalan bila tak ada kereta kan? Socar boleh bantu korang dapatkan kereta sewa dengan pantas. Daftar je pastu terus boleh pilih kereta dan lokasi terdekat! Korang boleh download semua app ni dekat App Store dan Google Play okay? 👌

#RCEssentials
Anda dah Pernah Guna ke Aplikasi Ini?

Nampak macam simple sangat kan? Tapi percayalah kalau guna aplikasi ini sebenarnya banyak faedahnya. Kalau anda dah guna salah satu aplikasi yang admin sudah kongsikan ini apa kata anda luang sedikit masa dan berikan review atau pendapat ikhlas anda mengenainya.

Jadi, apa tunggu lagi download terus semua aplikasi yang admin kongsikan ini. Bukan sahaja percuma, malah saiz aplikasi ini juga adalah sangat kecil berbanding saiz aplikasi media sosial yang ada didalam telefon kita itu. Jadi isu “makan bateri” dan isu tak cukup memori adalah satu isu yang sepatutnya tidak wujud.

Jom semua kita cuba aplikasi ini!